Politica magazinului
 
Securitatea datelor personale
Datele dumneavoastră personale vor fi folosite doar pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, detalii despre produse,  promoții, etc.
Mă obligam sa nu fac public și/sau să nu vând bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților .
 
Returnarea produselor
În cazul în care sunteți nemultumit(ă) de produsele comandate, le puteți returna în termen de 10 zile lucratoare de la data primirii. Înainte de a returna produsele vă rog să trimiteți un e-mail pe adresa   handmade.dafina@yahoo.com  în care să menționați numărul comenzii din care doriți să returnați produsul(produsele). 
În maxim 15 de zile de la data returnării veți primi contravaloarea comenzii. 
Toate cheltuielile de transport ale produselor vor fi suportate de client. 
Returnarea produselor se supune Ordonanţei nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă, actualizată în 2008.
Conform legislației menționate, Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este în condiții perfecte, inclusiv ambalajul, adică acestea să nu prezinte sub nici o forma semne de uzură sau folosire.
Legislația româneasca prevede urmatoarele: "consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 15 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".
Imagini si descrieri
Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu informativ, produsele pot diferi ușor față de imaginea afișată pe site.  Fotografiile de produs sunt realizate de către site-ul  Handmade Dafina și sunt proprietatea acestuia. Este interzisă folosirea lor în alte scopuri decat acela de informare pe site-ul  mai sus menționat.
Site-ul își rezervă dreptul de a schimba prețurile și descrierile produselor afișate pe site fără o notificare prealabilă.
Eventualele greșeli sau  neconcordanțe vor fi remediate  în cel mai scurt timp posibil. 
Mențiuni:
  • produsele au dimensiuni aproximative și pozele sunt informative. Deoarece  obiectele sunt lucrate manual, acestea pot varia ușor în dimensiuni și aspect. 
  • culorile pot diferi ușor, vă rog să luați în considerare acest lucru ( depinde  de setarea monitorului dvs., și nici aparatul foto nu surprinde nuanșa exactă). 
  • atât mărgelele din pietre semiprețioase, perle de cultură, cât și cele executate manual pot prezenta mici iimperfecțiuni, defecte  (cum ar fi variatie mica la grosime/dimensiuni sau culoare).
  • elementele din  metalele pot oxida, la fel ca si argintul, dar pot fi șterse cu un șervețel uscat.
  •  în cazul în care lipsește un produs din colet, vă rog să mă atenționați și acesta vă va fi trimis în cel mai scurt timp printr-un colet poștal  suportând personal  toate taxele de transport.
  • în cazul în care primiți un produs defect vă rog să mă atenționați și vă voi  trimite un altul  în cel mai scurt timp printr-un colet poștal  suportând personal  toate taxele de transport.
 
 

Plata și Livrare

 
In magazinul Handmade Dafina comanda minima este de 25lei. 
Pentru comenzi de peste 200 lei transportul prin Posta Romana este gratuit.
 

Modalitate de plata si transport:
 
  • Prin Poșta Română

Pe site-ul    https://www.posta-romana.ro/calculator-de-tarife.html se poate simula costul transportului.

Pot face eu  acest lucru  în cazul în care nu aveți timp disponibil.

Coletele trimise prin Poșta Română ajung în maxim 4 zile lucrătoare . Dacă nu primiți aviz de înștiințare vă îndrum să verificați la oficiul poștal de care aparțineți .
Posta Romana oferă si serviciu de curierat rapid.
 
Dacă doriți expedierea pintr-o societate de curierat rapid, menționați printr-un mesaj.
Plata poate fi ramburs (la primirea coletului) sau  in contul bancar:
 

IBAN Beneficiar: RO29INGB0000999907659509
Moneda: RON
Nume Beneficiar: Dafina Marinela PFA 
Banca Beneficiar: ING Bank Bucuresti Centrala 

 


Expedierea:
 
Coletul este expediat în maxim 2 zile lucratoare.Termenul poate fi prelungit în cazul în care solicitați produse la comandă, care nu sunt în stoc.În acest caz termenul diferă în funcție de complexitatea și numărul obiectelor comandate.

In mod normal comenzile din zilele lucratoare primite pana la ora 12:00 sunt  expediate în aceeași zi,  iar comenzile primite după această oră sunt  expediate a doua zi. Comenzile primite în week-end sunt expediate luni.
 
Coletul va ajunge la dvs. în 1-4 zile dupa expedierea lui dacă ați optat pentru livrare prin Poșta Română sau în 24-48h dacă ați optat pentru curier rapid.
 
Alte informatii despre comanda
 
Comenzile sunt expediate în ordinea sosirii lor.
 
 În momentul în care plasați o comanda, veti primi un e-mail prin care voi confirma că am primit comanda dumneavoastră. Dacă acest e-mail nu a sosit la dvs. vă rog să verificați dacă comanda s-a plasat corect și in caz contrar să mă contactați.